Slavnostni zaključek leta 2016 ITKF Slovenije

Slavnostni zaključek leta 2016 ITKF Slovenije

V nedeljo, 18. decembra 2016 je v hotelu Convent v Ankaranu potekala zaključna prireditev ITKF Slovenije. Udeležba je bila nad pričakovanji, kar 178 povabljenih je preživelo čudovit večer!
Vabilu predsednika ITKF Slovenije Matije Blažiča so se odzvali Dušan Macura, profesor na Fakulteti za šport v Ljubljani ter vodja usposabljanj za nazive v karateju, Marko Vidnjevič, svetovalec župana na Mestni občini Koper, ga. Sonja Poljšak, Predsednica Športne zveze Koper in Predsednica Komisije za zamejski šport pri Olimpijskem Komiteju Slovenije, ga. Luiza Azzaroni, Predsednica karate kluba Shinryu iz Trsta ter ga. Mateja Garofali, ki je v klubu zadolžena za medklubsko sodelovanje.
Med uradnimi podelitvami so potekale točke naših članov-otrok, zaključili smo s srečelovom pod nazivom Vsaka srečka dobi! Hvala vsem članom društev, ki so prispevali darila za srečelov!
V imenu vseh članov se za pomoč zahvaljujemo Hasanu Pehliču, Borutu Kocjančiču, Frediju in Hedviki Ravnik, neutrudnemu fotografu Izetu Karaliču, Jesenku Balti, Vojkotu Bibici in Milošu Cotiču!

Vesele praznike in vse najboljše v letu 2017!

Več slik v galeriji.