MEDNARODNI KARATE POKAL MOSTAR CUP 2017

MEDNARODNI KARATE POKAL MOSTAR CUP 2017

V soboto 29. aprila je v Mostarju v organizaciji TKA BiH potekal MEDNARODNI KARATE POKAL MOSTAR CUP 2017.
Iz TKS SAMURAI iz Kopra se je tekmovanja udeležilo 21 tekmovalcev, ki so v konkurenci 18 karate klubov iz štirih držav ponovno odlično nastopili ter s svojimi nastopi potrdili izredno strokovno delo v karate društvu. Osvojili so kar 20 odličij v posameznih nastopih v katah, kihhonu ali kumiteju ter 2 odličji ekipno! Ekipo je vodil Stojan Šestan, pomagala sta mu Neven Gržančič in Borut Maraž, za fotogalerijo pa je poskrbel Izet Karalič.

Tekmovalci TKS SAMURAI Koper so se takole odrezali:
TRISTAN PLANINŠEK, ROK MARAŽ, TIAN SUBOTIČ, MAJ J. PILJA, MAKS GRŽANČIČ in MATIJA HUMAR so se v svojih kategorijah uvrstili med 5. in 8. mestom oz. med 8. in 12. mestom, JASNA KARALIČ – 2. mesto v Katah posamezno in 3. mesto v Kumiteju, ZADEL ZALA – 1. mesto v Kumiteju, MAGDALENA CVIJETIČ – 3. mesto v Katah posamezno in 3. mesto v Kumiteju, NIK MEDOŠ -1. mesto Kata posamezno, ANGEL LJONDOV – 3. mesto v Katah posamezno, LUKA BRSA – 1. mesto v Katah posmaezno in 2. mesto v Kihhonu, ROK ŠALIČ – 3. mesto v Kihhonu, LEON KOZLOVIČ – 3. mesto v Katah posamezno, ENEJ GRŽANČIČ – 3. mesto v Katah posamezno, ANNA C. PETRARCA – 1. mesto v Katah posamezno in 1. mesto v Kihhonu, JULIJA GRŽANČIČ – 3. mesto v Katah posamezno, NOE DUJMOVIČ – 1. mesto v Katah posamezno, 1. mesto v Kihhonu in 1. mesto v Kihhon Ippon kumiteu, ANA DROBNIČ – 2. mesto v Katah posamezno, 3. mesto v Kihhonu in 2. mesto v Kihhon Ippon kumiteu!
KATA EKIPA v sestavi KAJA DUJMOVIČ, JASNA KARALIČ in MAGDALENA CVIJETIČ – 1. mesto Kata ekipno, KATA EKIPA v sestavi ALDIAN SALIHOVIČ, ROK ŠALIČ in LUKA BRSA – 1. mesto v Katah ekipno!
Zahvaljujemo se karate klubu Mostar na gostoljubju ter se veselimo ponovnega snidenja v letu 2018!

Več slik v galeriji.