Slavnostni zaključek leta 2018 TKF Slovenije

V soboto, 22. decembra 2018 je v hotelu Convent potekal že tradicionalni Slavnostni zaključek leta TKF Slovenije, ki se ga je udeležilo preko 180 članov društev ter naših simpatizerjev!

V sklopu dogodka so Potekale so podelitve Priznanj in Diplom za Strokovne usposobljenosti, DAN stopnje, Sodniške licence, Tekmovalne uspehe do 14 let ter kot vrhunec večera podelitev Plaket za tekmovalne uspehe v letu 2018.

Za uspešen srečelov sta poskrbeli naši simpatizerki Mojca Kocjančič in Mojca Blažič, za kar se jima iskreno zahvaljujemo !

Za popoln večer pa sta z čudovito glasbo poskrbela poskrbela Gregor Ravnik in Štefica Stipančevič – Steffy!

Prisotne je pozdravil pedsednik TKF Slovenije Matija Blažič, v nadaljevanju pa so potekale podelitve priznanj in diplom.

Med podelitvami so se predstavili naši otroci in člani s svojimi točkami, imeli pa smo veselje poslušati tudi pevski zbor, ki nam je pod vodstvom Vojke Šestan popestril večer z Belo snežinko

Diplomo za naziv Strokovni sodelavec I. so prejeli:

DORJAN FLEGO, FREDI RAVNIK in MILOŠ COTIČ.

Sodniške licence:

Sodniške nazive za Sodnik C TKF Slovenije prejeli DANIJEL LEBAN, MLINAR ANDREJ, ROLAND RUSJAN, DORJAN FLEGO, FREDI RAVNIK in MILOŠ COTIČ.

Diplomo za Sodnik B TKF Slovenije so prejeli KLARA GORIŠEK, BOJAN ČEŠČUT, VOJKA ŠESTAN, JASMIN VELAGIČ, HASAN PEHLIČ, ZORKO DUŠAN in VOJKO BIBICA.

Licenco Sodnik A so prejeli SONJA TOBIAS, ANDREJ LISJAK, ALEŠ ANŽIČ in ALFRED DRAŠČIČ.

Diplome za DAN stopnje, opravljene v letu 2018, so prejeli

ZALA ZADEL za I.DAN, MARTIN BRATOŽ za I.DAN, MAGDALENA CVIJETIČ za I.DAN, MATIJA KODELA za I.DAN, ANDREJ ŠALIČ za I.DAN, PETER VIDMAR za I.DAN, JASNA KARALIČ za I.DAN, JURE PLEŠA za I.DAN in LUKA KUŠTRIN za I.DAN .

Za II. DAN TKF Slovenije sta diplomi prejela KLARA GORIŠEK in BOJAN ČEŠČUT.

Za IV.DAN TKF Slovenije je diplomo prejel ALFRED DRAŠČIČ, diplomo za VI.DAN TKF Slovenije pa je prejel STOJAN ŠESTAN.

Priznanja za Tekmovalne dosežke v letu 2018 so prejeli naši mladi tekmovalci

LIAM KALTAK, UNA BALTA, TEJA REBEC, FILIP BADALIČ, PEHLIČ ZARA, MAŠA HRVATIN, EDIN BATALEVIČ, SVIT ZORMAN VONČINA, LANA KONTESTABILE, EITAN PISLAK, MIHA GALJANIČ, JULIJA GRŽANČIČ, ANA DROBNIČ, GREGOR BADALIČ, REBEKA CERKVENIK PETRARCA, ANA BABOC LAZAR, TRISTAN BIZJAK, TJAŠ KOMEL, ARNE OVEN, ROK BOMBEK, MARKO JOŽE KOSI, GAJA MAJKIČ, DENIS SAKSIDA, MATIJA HUMAR, ANA ŽBOGAR, TINA SAVNIK, MIHA LEBAN, TAJ VIŽIN in ERIK RIBALJČENKO.

Ko vrhunec večera je Ppredsednik TKF Slovenije Matija Blažič podelil Plakete TKF Slovenije za tekmovalne uspehe v letu 2018 v odraslih kategorijah. Plakete so prejeli ANNA CERKVENIK PETRARCA, MATIJA KODELA, MAGDALENA CVIJETIČ, ZADEL ZALA, DANIJEL LEBAN, ANGEL LJONDOV in JURE PLEŠA.

Foto galerijo je pripravil Izet Karalič.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste nam pomagali pri organizaciji in izvedbi tega slavnostnega dogodka!