Poletna šola PLANICA GASSHUKU 2023

Spoštovani,
obveščamo vas, da bomo tudi v letošnjem letu organizirali poletno karate šolo.
Poletna šola PLANICA GASSHUKU 2023 bo potekala od 24., 25. in 26. junija 2023 v olimpijskem nordijskem športnem centru Planica.
Dogodek je namenjen vsem članom zveze, otrokom, odraslim, staršem in simpatizerjem. Za strokovni del bodo poskrbeli člani Strokovnega sveta TKF Slovenije pod vodstvom Stojana Šestana, VII.DANITKF/ETKF in Strokovnega kadra TKF Slovenije!
Gornjesavska dolina s planiškim skakalnim centrom, Kranjsko Goro, Mojstrano pod Triglavom in ostalimi znamenitostmi, je turistični biser Slovenije. Ima na razpolago vse kar potrebujemo za prijetno druženje udeležencev vseh starosti. Nudi nam obilo dodatnih priložnosti za zanimiv in koristen oddih.
Vljudno vas prosimo, da nam pri izvedbi pomagate tako, da čimprej sporočite in potrdite vašo udeležbo, da lahko pravočasno organiziramo dogodek, ki bo kmalu postal tradicionalen v našem programu.
K sodelovanju oz. udeležbi vabljeni vsi posamezniki in društva s področja Tradicionalnega karateja, saj je to IZREDNA PRILOŽNOST da vzpostavimo prijateljske vezi ter naredimo nekaj skupnega za Tradicionalni karate v Sloveniji !